Topmenu

Ayurwell

Hoofdmenu

AyurWell

In 2002 hebben wij, Arlieneke en Wim, een reis door India gemaakt en daar de inspiratie gevonden om het Lakshmi Centrum Nederland op te richten. Het Centrum dankte haar naam aan de godin Lakshmi, Godin van rijkdom en overvloed.
Inmiddels heb ik AyurWell opgericht, waarbij de nadruk meer en meer is komen te liggen bij het herstellen van een gezonde balans. Het doel is om plezier, ontspanning en gezondheid te bevorderen via Ayurvedische activiteiten. Mijn profiel.

Ik heb in India een opleiding Ayurvedische massage en Ayurvedisch koken gevolgd. Mijn opleiding tot Ayurvedic Practitioner® heb ik deels gevolgd in een hospitaal in Noord India. Mijn specialisatie was Ayurveda en de geest, met klachten als chronische vermoeidheid, ME, burn-out, slapeloosheid, stress, etc. Ook bij andere (chronische) ziektes en ongemakken als reuma, jicht, artrose, obstipatie, etc, etc, behaal ik goede resultaten.

Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van allergieën en (voedsel)intolleranties. De combinatie van Ayurveda en NAET is zeer effectief en efficiënt. Met Ayurveda herstel ik het lichaam, geest en balans, met NAET herstel ik de overgevoeligheid of allergie. Lees vooral zelf ook eens de ervaringen van patiënten die ik heb behandeld.

Voor een individueel consult kunt u contact opnemen via onderstaand nummer of via het contactformulier.

Regelmatig organiseer ik cursussen in Nederland en reizen naar India in het teken van een gezonde balans op basis van Ayurveda. Meer informatie over de cursussen en reizen. Verder geef ik regelmatig lezingen over diverse onderwerpen en aspecten van Ayurveda en gezondheid.

Aanmelding of Contact

Wanneer u belangstelling heeft voor één van onze activiteit(en) of wanneerue een individueel consult wilt, dan hoor ik het graag. Neem contact op via het contactformulier, stuur een email: Info@AyurWell.nl of bel even via: 06 -3988 7137