Topmenu

Ayurwell

Hoofdmenu

Veel gestelde vragen

Wat is NAET?

NAET is de afkorting voor Nambudripad’s Allergie Eliminatie Techniek. Met deze unieke methode kunnen allergieën effectief aangepakt en genezen worden. Ervaring heeft ons geleerd dat veel symptomen en aandoeningen zoals hoofdpijn, rugklachten, maag en darmproblematiek en ademhalingsproblemen vaak veroorzaakt worden door allergieën. NAET is een revolutionaire en volledig natuurlijke methode waarmee het lichaam weer in balans kan worden gebracht door allergieën en de symptomen hiervan te elimineren. Meer informatie over NAET kan hier gevonden worden.

Hoe werkt NAET?

NAET is een alternatieve behandelwijze, gespecialiseerd in het uitschakelen van allergieën en emotionele blokkades. NAET schakelt emotionele blokkades op vergelijkbare wijze en even effectief uit als allergieën. De term “psychosomatische aandoeningen” komt hierdoor volledig in een ander daglicht te staan. Lees meer over het verband tussen allergieën en emotionele blokkades op: “Allergie en emotie“. Meer uitleg over NAET is te lezen op de officiële NAET website.

Is NAET pijnlijk?

Nee! Er wordt gebruik gemaakt van kinesiologie en acupressuur. Alleen sieraden moeten worden afgedaan en schoenen moeten uit. Alle kleding kan worden aangehouden.

Ben ik met één behandeling van mijn allergieën af?

De therapie werkt erg goed maar het is slechts mogelijk om 1 allergie per keer te behandelen. Samen bepalen we een behandeltraject om van alle allergieën af te komen.

Hoe vaak moet ik terugkomen voor een behandeling

Hiervoor is moeilijk een richtlijn te geven. Sommige mensen komen slechts 5 maal anderen wel meer dan 15. Na een eerste consult is er een indicatie te geven.

Wat kan ik eten tijdens de behandeling van de 5 basis allergenen

Na de behandeling geldt dient u het behandelde allergeen 25 uur te vermijden, tijdens de behandeling wordt u verteld dat verder uitgelegd. Dit is een uiterst belangrijk aspect van de behandeling, hier hangt of staat het behaalde resultaat mee. Het NAET werkboek helpt u hierbij. Hier kunt u nagaan welke zaken moeten worden vermeden na de behandeling van de 5 basis allergenen.

Welke allergie kan met NAET worden behandeld?

Elke allergie kan met NAET worden behandeld. Bij iedereen uit een allergie zich op een andere wijze.

Is NAET ook geschikt voor kleine kinderen of baby’s?

Ja ! Kleine kinderen en baby’s worden via één van de ouders getest en behandeld