Topmenu

Ayurwell

Hoofdmenu

Voor wie is NAET geschikt

NEAT is geschikt voor alle patiënten die lijden aan diverse allergiesymptomen, van de meest onschuldige huiduitslag tot ernstiger reacties zoals een anafylactische shock en ongeacht de aard van de verantwoordelijke allergenen (voedingsstoffen, milieustoffen, dierlijke stoffen, vaccins of medicijnen, textiel, chemische bestanddelen en andere stoffen..).
Ziekteverschijnselen die meestal een allergische oorzaak hebben zijn: astma, eczeem, migraine, hartritmestoornissen, gewrichtspijnen en artritis, hormoonstoornissen, buikpijn en buikkrampen, stoornissen in de bloedsomloop, bepaalde vormen van depressie en verslaafdheid en allerlei pijnen waarvan op traditionele wijze de diagnose moeilijk is te stellen.

De meest recente ontwikkelingen van deze techniek (waarnaar permanent onderzoek blijft worden gedaan) hebben tevens bemoedigende resultaten aangetoond bij bepaalde personen lijdend aan concentratiestoornissen, hyperactiviteit of autisme. Zie voor meer informatie het boekje daarover: Say Good-bye to ADD/ADHD

Ook een groot aantal immuunstoornissen, het ME-syndroom, fibromyalgie en bepaalde vormen van multiple sclerose reageren gunstig op NAET behandelingen. Daarnaast kan met NAET de balans in het hormonaalsysteem worden hersteld, waarmee bijvoorbeeld PMS wordt behandeld.