Topmenu

Ayurwell

Hoofdmenu

Allergiebehandeling

Allergieën behandel ik met een combinatie van Ayurveda en NAET. Ik zie in de praktijk dat deze combinatie grondig, effectief en efficient werkt.

Met Ayurveda herstellen we de oorspronkelijke balans van het lichaam en de geest. Verder behandelen we het lichaam door het reinigen van het bloed/plasma, het herstellen van de huid en het herstellen van de darmflora.
Met NAET desensibiliseren we het systeem tegen de allergenen.
Deze tweeledige aanpak is succesvol bij de behandeling van voedselallergie, hooikoorts (pollen en huisstof), allergie voor honden, katten, paarden, medicijnen en supplementen, chemische middelen (denk aan zwembad water of schoonmaakmiddelen), fruit, etc etc.

NAET staat voor Nambudripad’s Allergy Elimination Techniques. NAET is een pijnloze en bijzonder effectieve methode voor de allergie behandeling.

NAET is een bundeling van de kennis van acupunctuur en kinesiologie en is specifiek gericht op het uitschakelen van allergieën, intoleranties, overgevoeligheden en emotionele blokkades. Net als kinesiologie en acupunctuur maken we daarbij gebruik van de meridianen (energiebanen) en de acupressuurpunten op de meridianen. Bij NAET worden deze meridianen d.m.v. handmassage, massagehamertjes of een acpasonic gestimuleerd. We gebruiken géén naalden of iets dergelijks!

NAET is ontwikkeld door Dr. Devi Nambudripad. Vanaf 1980 heeft zij deze techniek ontwikkeld en uitgebreid onderzoek gedaan naar diagnose en behandeling van allerlei soorten allergieën. Klik hier voor uitleg over de behandeling.

Tot op heden zijn door circa 7500 therapeuten wereldwijd duizenden mensen met succes behandeld voor allergieën. Kijk voor een zeer indrukwekkend verhaal over Hayden: “het meest allergische kind ter wereld

EénVandaag heeft op 22 augustus 2009 een reportage gemaakt over NAET.

Als het scherm hierboven wit blijft komt dat door het cookies beleid. De link naar de uitzending: NAET bij Een vandaag

Arianna is geboren met ernstige allergieën en coeliakie achtige reacties op zo ongeveer alles. Kijk voor haar succesverhaal over de behandeling met NAET: “Arianna – NAET succes story

Meer informatie over NAET en over NAET therapeuten is te vinden op de volgende websites: NederlandsEngels

In mijn praktijk zet ik succesvol in via een multidisciplinaire aanpak op basis van Ayurveda NAET en HartMath.