Topmenu

Ayurwell

Hoofdmenu

Onze uitgangspunten

Gezondheid maakt het leven waardevoller. Als je gewoon lekker kunt leven, zonder je zorgen te maken over de pijn in je buik of jeuk aan je lichaam, voelt het leven veel lichter. Je slaapt beter en wordt ’s morgens wakker met een beter humeur. Je houdt zo meer energie over voor de dingen waar het echt om gaat!

Wij werken met de natuur, niet er tegen. Bij het herstel van je gezondheid maken we gebruik van kruiden en eeuwen oude technieken die passen bij de natuur en jouw unieke constitutie. We maken dus geen gebruik van regulier chemische medicatie. Mocht je die toch nodig hebben dan zorgen wij er voor dat je lichaam daar goed op reageert, waardoor de bijwerkingen minder zijn en het medicijn effectiever.

Wij zitten niet vast in welke overtuiging dan ook. We volgen geen dogma’s, stroming, religie of andere overtuiging dan ook. We combineren, op basis van gezond verstand, het beste van het oosten en … het westen.

Wij geven aandacht en zijn betrokken. Als je met ons werkt mag je verwachten dat we er voor je zijn, tijdens een gesprek of consult, maar ook daarbuiten. Je kan altijd vragen stellen en we doen ons best die snel en goed te beantwoorden.

We werken niet voor niets. Dat kan gewoon niet, als we je helpen kost dat tijd en geld, logisch toch?

Neem contact op