Topmenu

Ayurwell

Hoofdmenu

Onze aanpak

Hoe is het om met AyurWell te werken?

Op deze pagina leest u welke resultaten mensen boeken door een behandeltraject bij AyurWell. Daarnaast vertellen wij u hoe het is om met ons te werken, onze uitgangspunten en wat ons anders maakt dan andere therapeuten.

Mogelijke resultaten van een behandeltraject bij AyurWell

Gewoon alles eten, zonder bang te hoeven zijn voor buikpijn, diarree, jeuk of eczeem. Doordat je geen last meer hebt van allergieën of darmklachten heb je veel meer energie en wordt je ’s ochtends meestal vanzelf wakker, uitgerust en zonder zorgen over je gezondheid. Het leven is gewoon weer leuk!

De huisarts of dermatoloog zie je eigenlijk al in geen tijden meer; eigen bijdrage in de zorgkosten, hoe zo, die bespaar je jaarlijks. De medicijnkast is echt een heel stuk leger nu al die cortisolcrèmes en maagzuurremmers er niet meer liggen. Wordt het niet eens tijd om een goedkopere zorgverzekering te zoeken? je maakt nauwelijks nog gebruik van de zorg, hoe anders was dat voorheen!

Het zoeken op internet beperkt zich nu tot recepten zoeken die gewoon lekker zijn en niet meer om er toch nog iets van te maken, ondanks alle beperkingen… Weglaten hoeft niet meer, je eet nu gewoon wat je lekker vindt. Natuurlijk moet je nu wel een beetje opletten dat je ook gezond eet en leeft, maar gelukkig niet meer omdat je doodsbang bent dat het weer mis gaat in je buik en je er dan niet uitziet van de eczeem. Het gaat gewoon goed met je lichaam en je kan niet vaak genoeg vertellen hoe fijn dat voelt!

Het leukste is misschien nog wel om gewoon samen alle restaurants uit te proberen. Laatst was je met vrienden gaan eten bij dat nieuwe eetcafé in de stad, echt super gezellig en wat een heerlijke kaart hebben ze daar. Oh ja, tapas, dat is echt leuk nu je alles gewoon kan eten. “Mijn grootste hobby is om heerlijk uit eten te gaan en dan het allerliefste naar restaurants die goed vermeld staan in de culinaire gids. Mijn partner is hobbykok en hij heeft van mij een echte lekkerbek gemaakt!”

Doordat je lichaam het zo lekker doet ben je meer gaan bewegen, wat je lichaam én je geest echt goed doet. Met meer energie is het veel makkelijker om ’s avonds te gaan sporten. Aansluitend nog even de sauna in, dan slaap je helemaal super. Je merkt dat het zowel je lichaam als je stemming veel beter zijn nu je meer beweegt. Je voelt je daardoor lekkerder en kilo’s lichter (is ook te zien op de weegschaal, en je merkt het ook aan de “belangstellende blikken”…, niet verklappen hoor 😉 )

Neem contact op