Topmenu

Ayurwell

Hoofdmenu

Onze klanten

Herkent u een of meer van deze problemen?

Altijd buikpijn, diarree, jeuk en eczeem. Altijd moe en toch kan je niet goed slapen. Patiënten met allergische klachten of buikpijn hebben het niet makkelijk. Steeds vaker hebben mensen last van voedselallergie of hooikoorts. Het beïnvloedt je hele leven, je gevoel, je gezin, je relatie en er lijkt maar geen eind aan te komen.

Reguliere huisartsen en specialisten zijn vaak weinig betrokken en kunnen eigenlijk ook niets doen. Meestal beperkt de aanpak van huisartsen en dermatologen zich tot de inzet van antibiotica of (hydro)cortisolcrème. Persoonlijke aandacht van je huisarts of specialist is helaas erg beperkt, het invullen van de gegevens in de computer lijkt belangrijker dan het luisteren naar jouw verhaal.

Veel, heel veel alternatieven heb je al geprobeerd, niks helpt echt. In het begin ben je nog hoopvol, zeker als de specialist of therapeut vertelt wat de oplossing is. Al snel blijkt het echter de zoveelste teleurstelling. Zeker, sommige crèmes of pillen helpen even, maar helaas is dat altijd van korte duur en moet je opzoek naar een volgende oplossing.

Je raakt in een sociaal isolement, contacten verwateren en voelt je best eenzaam zo af en toe. Nooit kan je eens gewoon meedoen of eens lekker uiteten gaan. Een weekendje weg is eigenlijk altijd een drama, eerst alles regelen voor je eigen kostje en als je dan eenmaal daar bent, toch binnen de kortste keren weer buikpijn, jeuk of diarree. Radeloos maakt je dat, overal zit het in, er lijkt geen ontsnappen aan.

De motivatie daalt en de stress neemt eigenlijk alleen maar toe. Moedeloos, radeloos en boos op je eigen lichaam dat je zo in de steek laat. Waarom kan het nou niet eens gewoon makkelijk, zoals iedereen, dat moet toch kunnen???

Neem contact op