Topmenu

Ayurwell

Hoofdmenu

NAET Therapie / NAET in de praktijk

NAET is een pijnloze, veilige en zeer efficiënte methodiek voor het verwijderen van allergieën, ook bij zuigelingen en kleine kinderen. Uit onderzoek blijkt dat kinderen van ouders die voor hun geboorte zijn behandeld eveneens niet meer allergisch zijn voor dat specifieke allergeen.

Over het algemeen wordt slechts voor één allergeen tegelijk behandeld ook al kunnen zeer gevoelige patiënten combinaties van specifieke behandelingen nodig hebben. Het monster van het allergeen wordt gevormd door een vloeibare oplossing, speciaal voor NAET samengesteld en hermetisch opgesloten in een glazen flesje.

Een patiënt wordt getest op allergenen en indien nodig behandeld. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten (10 minuten voor de behandeling en 20 minuten waarbij de patiënt rust en het monster van het allergeen vast houdt).

Deze methode kan uitstekend worden gecombineerd met andere vormen van geneeskunde, zowel de alternatieve als reguliere. Patiënten worden er danook toe aangespoord de hun reeds voorgeschreven medicijnen zo lang als zij dat willen te blijven innemen. De therapeut dient echter te controleren dat geen van deze medicijnen een allergeen bevat voor zijn patiënt (hetgeen een specifieke behandeling nodig zou maken om deze allergie te elimineren). Bijwerkingen van medicijnen kunnen worden behandeld met NAET.

De combinatie van NAET en Ayurveda is een krachtige en complementaire aanpak van ziekten en kwalen zoals allergieën, maar ook bij auto-immuunziekten zoals reuma en fibromyalgie.

NAET is dus een aanvullende methode op alle andere therapieën waarmee hij zonder risico gecombineerd kan worden, ook bij de reguliere behandeling van ziekten en kwalen.

De toegevoegde waarde bij allopathische (reguliere) geneeskunde blijkt bijvoorbeeld uit de volgende gevallen:

* Patiënten die chemotherapie volgen: op dezelfde manier vermindert een behandeling met NAET bij chemotherapiepatiënten duidelijk bijwerkingen zoals misselijkheid, haaruitval, etc.

* Suikerpatiënten die afhankelijk zijn van insuline: veel van hen ontwikkelen een allergie voor insuline. Deze kan met NAET worden behandeld waarmee hun algemene conditie verbetert.

Ook bij andere ziekten kan NAET een positief effect hebben, bijvoorbeeld doordat de noodzakelijke medicatie beter wordt verdragen en opgenomen in het lichaam.

Neem voor meer informatie of antwoorden op uw vragen altijd even contact met me op.