Topmenu

Ayurwell

Hoofdmenu

Workshop Ayurvedisch koken

In de Ayurvedische traditie is een uitgekiende relatie gelegd tussen de gezondheid en voeding. Zo kan je een verkoudheid verlengen of juist sneller verjagen door te variëren in de voeding!

In de Workshop Ayurvedisch Koken krijg je praktische tips en krijg je een basis om heerlijke Ayurvedische maaltijden te bereiden. Qua smaak is dit de rijke Indiase keuken ten voeten uit met al zijn kruiden en specerijen; uitgangspunt is echter dat er geen rode peper wordt gebruikt, dat alleen verse ingrediënten in de pan gaan en dat het een vegetarische keuken is, tenzij vlees wordt ingezet als geneesmiddel. De zachte, rijke smaken zullen je zeker aanspreken en de bereiding is verrassend eenvoudig.

Workshop Ayurvedisch Koken

De worshop Ayurvedisch koken bestaat uit drie onderdelen, allereerst een stuk theorie, daarna het koken en tot slot het eten. In de workshop is er volop gelegenheid voor vragen over gezondheid.

Programma

– Inleiding ayurvedische keuken en gezondheid
– Uitgebreide dosha-typering (oorspronkelijke balans en momentele balans)
– Bereiden ayurvedische maaltijd
– Samen eten

Kosten

Een workshop Ayurvedisch koken duurt ongeveer drie uur inclusief koken en eten. De kosten voor de cursus bedragen € 67,50 pp (minimaal 2 deelnemers).

Data

Er zijn geen data gepland