Topmenu

Ayurwell

Hoofdmenu

Vitamine B, oorzaak van chronische vermoeidheid

Het leek een andere vrouw die de praktijk binnen kwam voor haar 2e NAET behandeling.
Aanleiding voor haar waren de jaren lange darmproblemen als gevolg van een lactose intollerantie.
Tijdens de intake bleek zij ook wekelijkse injecties te krijgen met vitamine B (B12). De reden daarvoor was de chronische vermoeidheid waar ze last van heeft. Uit de test bleek een overduidelijke afweer voor lactose, maar ook voor vitamine B.
De injecties met vitamine B leiden in dit geval tot een verhoogde afweerreactie voor vitamine B.

De eerste NAET behandeling hebben we vitamine B-complex aangepakt. Dit geheel in tegenspraak met het behandel protocol, waarbij eerst de 10 basis allergenen worden behandeld en dan de specifieke allergenen. Geval van EHBO eigenlijk.

Resultaat is een totaal andere vrouw, vol energie en levenlust, met kleur op haar gezicht. Familie, vrienden en bekenden zeggen tegen haar “wat zie jij er anders uit”, en vooral ’s avonds is ze “veel gezelliger” omdat ze energie over heeft voor een sociaal leven.

Zo simpel kan het zijn! Natuurlijk gaan we verder met de benadelingen en richten we ons ook op de lactose-inollerantie, maar dit is “binnen”.

Helaas loopt het niet altijd zo, er was ook een patiente met een allergie voor zo ongeveer alles wat ze eet. Bij haar koste het helaas meer tijd dan dat ze bereid bleek om het behandeltraject vol te houden. Tja, geen garanties dus, maar wel een kans.

Er is in de praktijk weer wat ruimte beschikbaar voor een consult of NAET behandeling.