Topmenu

Ayurwell

Hoofdmenu

Lezing Relatie Darmflora en Allergieën

 

 

Plaats: Ayurveda Kliniek, Rotterdam

Recent onderzoek toont de directe relatie aan tussen de darmflora en allergieën. “De dood huist in de darm” luidt een oud spreekwoord, maar het tegenovergestelde geldt evenzeer: “Gezondheid huist in de darm.

Tijdens de lezing op 11 september in de Ayurveda Kliniek zullen we deze relatie nader toelichten. Ook zullen we laten zien wat het effect is van de darmflora op de gezondheid. Bij de Universiteit van Maastricht loopt een grootschalig onderzoek naar deze relatie, de KOALA-onderzoek: Kind, Ouders en gezondheid: Aandacht voor Leefstijl en Aanleg. Zie voor meer informatie over deze studie: www.koala-study.nl

In de lezing op 11 september zal Wim Knoppert nader ingegaan op de inzet van pro-biotica bij de behandeling van allergieën, de ayurvedische component van onze aanpak en de methode om de pro-biotica effectief in te zetten bij de verbetering van de darmflora, het veranderen van de bacteriële fingerprint, met als doel om allergische aandoeningen en zaken als prikkelbare darmsyndroom en overgewicht efficiënt en effectief voor eens en altijd aan te pakken.

Aanmelden kan via: info@ayurvedakliniek.nl