Topmenu

Ayurwell

Hoofdmenu

Voedselallergieen, hooikoorts, paarden

Ha Wim

De ervaringen in ons eigen gezin zijn ook stukje voor de website waard!

Onze Tara van 4 heeft meerdere voedselallergieen, hooikoorts en was erg allergisch voor paarden, bij aanraking kreeg ze onmiddellijk jeukende uitslag en ontstoken ogen. Heel zielig, want ze vindt paardjes zo lief! Ze had al 5 NAET basisbehandelingen voor voedselallergie achter de rug, en is nu voor paardenhaar behandeld. Daarna hebben we al twee keer de ponies bij school geaaid zonder ook maar een spoortje van allergie! Heel bijzonder en fijn voor Tara. We maken de basis zeker af ivm de voedselallergiën en de hooikoorts, stel je voor dat ze daar ook van af kan komen!

En dan nog iets over onze zoon Kiran van 6. Hij heeft meerdere voedselallergieën, oa was hij al jaren allergisch voor paprikapoeder, hij kreeg jeukende uitslag rond zijn mond en opgezwollen lippen. Jammer genoeg kon hij ook geen paprikachips meer verdragen, vooral ook lastig bij traktaties en feestjes van school. Na 5 NAET basisbehandelingen is hij voor de paprikachips behandeld, met als resultaat dat hij deze weer zorgeloos kan opsmikkelen! Het is gewoon heerlijk hoe je zo’n kind weer een stukje vrijheid terug kan geven. Nu de andere allergieën nog!

Ook zelf ben ik door 5 basisbehandelingen heen vanwege hooikoorts, spijsverteringsproblemen en vermoeidheid. Het ondergaan van de behandelingen vond ik best pittig omdat ik er erg moe van werd. Mijn hooikoorts is nog niet helemaal verholpen, maar wel verminderd. Heel veel winst is dat ik mijn voortdurende vermoeidheid kwijt ben en veel beter slaap. Ik voel me echt veel fitter en ga dus zeker door met de behandelingen.

Ik ben echt blij dat je de NAET in ons gezin hebt gebracht!

Arlieneke