Topmenu

Ayurwell

Hoofdmenu

Prikkelbare darmsyndroom (PDS) en hooikoorts

Graag wil ik mijn ervaringen in de NAET-therapie met jullie delen.

Vorig jaar had ik het dieptepunt bereikt. Een paar jaar geleden ben ik gediagnosticeerd met het prikkelbare darmsyndroom (PDS) en dacht dat ik de enorme vermoeidheid die erbij hoorde voor lief moest nemen. Ik functioneerde steeds slechter, kon me niet concentreren en niks onthouden etc.
Bijna een jaar geleden ben ik bij de Ayurveda Kliniek terechtgekomen. En van daaruit ben ik doorverwezen naar een van de daar werkzame therapeuten/specialisten Wim Knoppert. In totaal heb ik 10 behandelingen ondergaan. Voornamelijk voor mijn allergieën waar ik er heel wat van had, varierend van de algemeen bekende hooikoorts tot vitamine C.
De misselijkheid bij bijna alles wat ik at is weg en de jeuk aan mijn gehemelte bij bijna elke fruit- en groentesoort is ook weg! Een enorm aangename bijkomstigheid die ik zeker niet had verwacht is een aanzienlijke vermindering van de pijn die ik voorheen bij mijn pms kreeg. De intense pijn is zeker met 50 procent gereduceerd, terwijl mijn behandelingen daar helemaal niet op gericht waren. Dus deze behandelingen zijn zeker niet alleen voor mensen met allergieën en intoleranties.
Op vrijwel elk (ook emotioneel) gebied kan de NAET-therapie jou helpen. Ik zou zeggen, als je ervoor open staat, zeker minimaal 1 of 2 keer proberen.

Wim is zeer vriendelijk en denkt met je mee.

Belinda T.