Topmenu

Ayurwell

Hoofdmenu

Dankzij Wim en NAET heeft onze dochter (van toen 7 maanden oud) geen buikpijn meer!

Onze dochter kreeg al vlak na haar geboorte via een keizersnede klachten. Allereerst in de vorm van reflux, later in de vorm van ernstige darmkrampen, overmatig huilen, kreunen, overstrekken of juist ineen krimpen. Haar ontlasting was altijd vreemd. Waterig, zuur, slijmerig en erg stinkend. In het begin moesten we haar in slaap wiegen maar als ze sliep, sliep ze redelijk. Na enkele weken werd ze ‘s nachts ook steeds vaker kreunend wakker tot we op een gegeven moment iedere nacht met haar op de arm liepen om haar enigszins rustig te krijgen.

Telkens als we switchten naar een lichter verteerbare voeding, ging het even goed, maar de klachten kwamen al snel terug. Ze is 2x opgenomen in het ziekenhuis. Artsen concludeerden dat anatomisch gezien alles in orde was, dus kreeg ze de stempel huilbaby zonder aanwijsbare reden. Ook wij als ouders zouden door onze frustraties haar huilgedrag verergeren. Wij maakten ons in hun ogen teveel zorgen en moesten accepteren dat we een huilbaby hadden en dit vanzelf over zou gaan. Darmkrampjes hoorden er nou eenmaal bij. Maar wij zagen haar steeds meer klachten krijgen. We moesten zelfs lopend de fles geven omdat ze m anders niet meer opdronk.

Op het punt dat wij als ouders op onze wenkbrauwen liepen (ze was toen 7,5 maanden oud) gingen we opzoek naar iemand die haar ontlasting kon testen. Ons gevoel zij al die tijd dat dat niet in orde was en de reguliere artsen wilden haar ontlasting niet testen. Toen kwamen we uit op Wim. De NAET- methode sprak ons erg aan, omdat we ook in de richting van een allergie dachten. Al met de eerste NAET behandeling had Wim de oorzaak te pakken:  Ze bleek een ziekmakende darmbacterie onder de leden te hebben. Dit werd bevestigd door het darmonderzoek wat in opdracht van Wim is uitgevoerd.

Een week nadat we startten met de antibioticakuur bloeide ons meisje helemaal op. Waar ze eerst vaak alleen maar in de box of bij ons lag te kermen, ging ze nu op ontdekking uit. Na de antibioticakuur adviseerde Wim ons om met een bepaalde probioticum haar darmen te ondersteunen om te herstellen. Nu zo’n 2 maanden later is het een vrolijk meisje, nauwelijks last meer van haar buikje, eet steeds meer vaste voeding en heeft zich in sneltreinvaart ontwikkeld.     Ook ’s nachts slaapt ze goed door.

Wij zijn Wim zeer dankbaar voor al zijn hulp en steun. Dankzij hem kan onze dochter opgroeien zonder buikpijn en lekker kind zijn!

Cindy