Topmenu

Ayurwell

Hoofdmenu

Allergie

Een allergie behandeling bestaat allereerst uit een intake, waarin we samen kijken naar de historie van uw klachten (anamnese), een diagnose en een behandelvoorstel. U krijgt direct tips en adviezen mee om zelf al te werken aan het herstel van uw balans en gezondheid.

Lees meer

Ayurvedisch consult

Een eerste Ayurvedisch consult bestaat uit een anamnese, (pols)diagnose en behandelplan. U krijgt direct adviezen mee voor leefstijl en dieet waardoor u zelf kunt werken aan het herstel van uw individuele balans en vermindering van uw klachten.

Lees meer

Stressreductie

Het HeartMath Stress Reductie Programma® is een methode om optimaal in balans te komen. De methode is eenvoudig en effectief, met wetenschappelijk aangetoonde resultaten. Met weinig tijdsinspanning werk je aan meer balans en vreugde in je leven.

Lees meer

Darmherstel

Binnen het Darm Herstel Programma zorgen we voor een gezonde basis vanuit de darmen. “De dood huist in de darm” is een oud spreekwoord, maar het omgekeerde geldt ook: “Gezondheid begint in de darm”. Op basis van een multidisciplinaire aanpak brengen we de vitaliteit van de darmflora in beeld en indien nodig herstellen we die. […]

Lees meer

Oligotherapie

Oligotherapie is gebaseerd op de veronderstelling dat een te kort aan sporenelementen leidt tot klachten. De oligotherapie werd rond 1930 ontwikkeld door de Franse arts drs. Jacques Ménétrier. Volgens Ménétrier ligt de werkelijke oorzaak van aandoeningen ver terug in de tijd en beginnen deze door een verstoring van stofwisselingsprocessen op celniveau. De oligotherapie omvat de […]

Lees meer