Topmenu

Ayurwell

Hoofdmenu

Hooikoorts en allergie

Hooikoorts is een symptoom van afvalstoffen (ama) in het lichaam. Met het stijgen van de temperatuur “smelt” deze afvalstof en komt deze vrij in het lichaam, waardoor allergische reacties ontstaan zoals niezen, snotteren, hoofdpijn en zwaar gevoel.

Een snel en goed werkend middel tegen hooikoorts is koriandersap. Verse koriander is een natuurlijke anti-histamine en vermindert de hooikoorts vrijwel direct:

Neem een paar takjes verse koriander en blender die met een glas water. Als je geen blender hebt kan je de koriander ook fijn wrijven en dan mengen met water. Direct opdrinken. Afhankelijk van de ernst van de klachten neem je dit 1 tot 3 maal per dag.

Voor een meer fundamentele aanpak van hooikoorts is het zaak je lichaam te reinigen en je spijsvertering te verbeteren zodat de afvalstoffen niet opnieuw je systeem belasten en tot symptomen leiden.

Een doeltreffende methode om hooikoorts en allergieën aan te pakken is NAET. Zie voor meer informatie over NAET en de behandeling van hooikoorts en allergieën NAET

Neem voor meer informatie over de behandeling van hooikoorts even contact op.